Πτυχία

Τα επίπεδα των πτυχίων έχουν μπεί, για όλες πλέον τις ξένες γλώσσες, σένα Ευρωπαϊκό πλαίσιο που χωρίζεται σε 6 κατηγορίες

Για τα Γερμανικά τα κυριότερα και βασικότερα πτυχία που χρειάζεται ένας μαθητής για να αποδεικνύει το επίπεδο γνώσεων του είναι τα Β1, Β2, Γ1. Φυσικά και το Γ2 είναι απαραίτητο για την τελειωποίηση των γνώσεων του, αλλά αυτό μπορεί να το αποκτήσει σχετικά γρήγορα όταν πραγματικά το χρειασθεί ή του ζητηθεί. Τι ενοούμε με το να του ζητηθεί. Ως γνωστόν στις Γερμανόφωνες χώρες υπάρχουν αυτόνομα κρατίδια και αυτόνομα Πανεπιστήμια. Έτσι κάθε κρατίδιο και κάθε Πανεπιστήμιο έχει τις δικές του προυποθέσεις όσον αφορά την γνώση της Γερμανικής γλώσσας, για την απόκτηση άδειας εργασίας, για την παρακολούθηση Πανεπιστημιακών σπουδών ή παρεταίρω κατάρτηση πτυχίων, Δοκτορά είτε ειδικότητας. Για το λόγο αυτό νομίζουμε ότι η απόκτηση του Γ1 όπως προανέφερα έχει μεγάλη ισχύ και δυνατότητας απόκτησης του του Γ2 ή ειδικής εξέτασης TestDaF. Η απόκτηση των πτυχίων γερμανικής γλώσσας από τα Ινστιτούτα παγκοσμίας εγκυρότητας και αναγνώρισης, έχουν την ίδια ισχύ και την ίδια αναγνωρισημότητα σόλο το κόσμο. Πολύς κόσμος νομίζει ότι είναι μόνο αυτό του G.I. Σας διαβεβαιώνουμε ότι εκτός του G.I. υπάρχουν και άλλα Ινστιτούτα, όπως το ÖSD (Αυστριακό πτυχίο) και το V.B.L.T. (Πανεπιστήμιο Γενεύης) που μας εφοδιάζουν με πτυχία ίσης αξίας και εγκυρότητας παγκοσμίως. Απόδειξη οι τίτλοι γλωσσομάθειας για τον ΑΣΕΠ που λαμβάνονται υπόψη, εμπεριέχει όλα τα Ινστιτούτα που προανέφερα όπως το ΚΠΓ ( Κρατικό Πιστοκοιητικό Γλωσσομάθειας.)

Στο κέντρο μας αναλαμβάνομαι την προετοιμασία για όλα τα πτυχία του ÖSD του GOETHE INSTITUT και του ΚΠΓ, όπως και για το TestDaF (για την εισαγωγή στα γερμανικά πανεπιστήμια) και για τις εισαγωγικές εξετάσεις στα τμήματα Γερμανικής Φιλολογίας στην Ελλάδα.

 

ÖSD

 

Demo Περισσότερα...

Βασικά πλεονεκτήματα

Διαβάστε τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το ÖSD

icon arrow Περισσότερα...

Downloads

Έντυπα εγγραφών, ασκήσεις και υποδείγματα για όλα τα πτυχία του ÖSD!

Εξεταστικό κέντρο

osd-small

ΑΣΕΠ

Εξετάσεις αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ

1388704327 PDF

Επικοινωνία

Τηλ: 24210-72700
Τ.Κ. 38333
Βόλος

Δείτε διαδρομή
Email