Σχετικά με εμάς

Από το 1997 έως σήμερα με την ίδια δύναμη και το ίδιο μεράκι η κυρία Γιοχάννα Έντλερ - Κωνσταντέλλου μαζί με την κόρη της Άννα Κωνσταντέλλου διδάσκουν την μητρική τους Γλώσσα, τα Γερμανικά, σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου καθώς και σε ενήλικες κάθε ηλικίας και επαγγέλματος.

Σε ένα ζεστό και άνετο περιβάλλον φροντίζομαι προσωπικά την πρόοδο κάθε παιδιού με φροντίδα, αγάπη και κατανόηση μέσα από μεθοδικά προγραμματισμένα και εμπεριστατωμένα μαθήματα της Γερμανικής Γλώσσας, με τον πιο γρήγορο και ανθρώπινο ρυθμό.

Με έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό, με συνεχή επιμόρφωση και παρακολούθηση σε διεθνή συνέδρια και σεμινάρια. Αποτέλεσμα η σωστή, γρήγορη και άπταιστη μάθηση της Γερμανικής Γλώσσας.

Βασιζόμενοι στο τρίπτυχο ΜΑΘΗΣΗ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ , ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ προσπαθούμε να κάνουμε τα παιδιά σας να ενδιαφερθούν όχι μόνο για την ξερή μάθηση μίας ξένης γλώσσας, αλλά να αποκτήσουν κι αυτά που την περιβάλουν, όπως ο τρόπος ζωής, τα ήθη και έθιμα, την ιστορία και τα ενδιαφέροντα αυτών των λαών που μιλούν την γλώσσα, μέσω εκδηλώσεων και εκδρομών.

Demo Περισσότερα...

Βασικά πλεονεκτήματα

Διαβάστε τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το ÖSD

icon arrow Περισσότερα...

Downloads

Έντυπα εγγραφών, ασκήσεις και υποδείγματα για όλα τα πτυχία του ÖSD!

Εξεταστικό κέντρο

osd-small

ΑΣΕΠ

Εξετάσεις αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ

1388704327 PDF

Επικοινωνία

Τηλ: 24210-72700
Τ.Κ. 38333
Βόλος

Δείτε διαδρομή
Email